Retourneren & ruilen

Retourneren

Ondanks dat wij goed voor onze kleding zorgen, kan het voorkomen dat je na de levering een materiaal- of productiefout ontdekt. We willen je daarom vragen om bij ontvangst van je nieuwe kleding te controleren op gebreken. Heb je een materiaal- of productiefout ontdekt? Neem dan contact met ons op via info@vandaan.nl. Bewaar je pakbon/betalingsbewijs goed. De garantie van je item(s) is/zijn alleen geldig binnen 14 dagen na aankoop met pakbon/betalingsbewijs

Retourvoorwaarden

Het kan voorkomen dat de bestelde kleding niet voldoen aan jouw verwachtingen.  Lees hieronder onze retourvoorwaarden en hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst;

  • Geef op de pakbon duidelijk aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren;

  • Voorzie het pakketje van een nieuwe Track & Trace code, zodat je altijd een bewijs van verzending hebt;

  • Retourkosten zijn voor eigen rekening;

  • Artikelen dienen ongedragen en ongewassen te zijn (passen mag natuurlijk wel) en moeten voorzien zijn van het originele prijskaartje.

  • Wanneer het originele prijskaartje niet aanwezig is en/of de artikelen gedragen zijn, behouden wij ons recht de artikelen te weigeren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat VanDaan niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. 

 

Retouradres

Ons retouradres is Keizer Karelplein 26, 6211 TC Maastricht. Wij proberen uw retourzending zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan een paar dagen duren totdat het bedrag op uw rekening staat. Bedankt voor uw geduld. 

 

Ruilen

Wil je liever een andere maat of kleur? Ook dit is geen probleem. Geef op de pakbon aan voor welke maat/kleur je het artikel wilt ruilen. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen, sturen wij het nieuwe artikel kosteloos naar je toe.

Controleer of jouw artikel in aanmerking komt voor een ruiling:

  • Het artikel moet ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn.

  • Jouw ruiling moet binnen 8 dagen bij ons binnen zijn.

  • Alle artikelen moeten voorzien zijn van een officieel prijskaartje.

Het kan gebeuren dat jouw gewenste maat of kleur niet meer op voorraad is. We laten je dit dan zo snel mogelijk weten en zullen in dat geval het aankoopbedrag terugbetalen.